Begravningsbyrå Marjamäki i Jakobstad – Alla begravningstjänster hos oss

Ta kontakt

En begravningsbyrå i Jakobstad med anor från år 1949

Vi tar hand om alla begravnings- och minnesstundsarrangemang pålitligt och sakkunnigt. I svåra stunder erbjuder vi er hjälp och stöd med alla praktiska frågor angående begravningen.


Bekanta er med våra begravningstjänster och ta kontakt.

Kistor och urnor

Via oss kan ni beställa en kista eller urna för begravning. Vi samarbetar med den inhemska kisttillverkaren SHT. Ni kan bekanta er med SHT:s urval på deras hemsida. Där hittar ni ett brett urval av så väl träkistor som klädda kistor och urnor. Alla SHT:s produkter tillverkas med respekt för traditionellt hantverk, av de bästa materialen och med stor yrkeskunnighet.

Ta kontakt

Transport, kistläggning och klädsel

Vi ordnar transport av kistan i Finland och vid behov till de övriga nordiska länderna. I våra tjänster ingår även kistläggning. Även klädsel i egna kläder är möjligt.

Arrangemang av minnesstund

Vi hjälper med alla arrangemang gällande minnesstunden. Vi rekommenderar lämpliga lokaler och matserveringar för tillställningen. Vi samarbetar med cateringtjänst och florist och kan således ordna mat- och kaffeservering samt blomsterdekorationer till minnesstunden.


Om ni önskar program till minnesstunden, kan vi ordna till exempel musik eller solosång. Kontakta oss gärna så kan vi planera en värdig tillställning tillsammans enligt era önskemål.

Blommor och dekorationer

Vi hjälper er med blommor och begravningsbuketter för kistan och till minnesstunden. Berätta om era blomönskemål så kan vi hjälpa et att förverkliga er vision.

Val av gravsten

Gravstenarna levereras av vår samarbetspartner Kivilähde. På deras hemsida kan ni bekanta er med deras omfattande utbud av olika gravstenar.

Även graveringar, förgyllningar och andra dekorationer till gravstenar går att beställa via oss. Om ni vill beställa en restaurering av en redan existerande gravsten, går även det bra.  

Skötsel av ärenden

Det finns många officiella ärenden som måste skötas då en anhörig gått bort. Mitt i sorgen kan det vara bra att anlita hjälp med skötandet av officiella ärenden. Vi hjälper med bouppteckningar och andra juridiska ärenden enligt överenskommelse. Vi sköter även om begravningsrelaterade anmälningsfrågor, så som kontaktande av församling, präst, kantor, begravningsbyrån och andra nödvändiga myndigheter.

Prislista

Kistor från490 €
Transport från

250 €

Medhjälpare90 €
Klädsel i egna kläder120 €
Dekorering av kista från75 €
Expeditionsavgift120 €

Bouppteckning enligt överenskommelse.