Omfattande begravningstjänster i Jakobstad

Ta kontakt

Vi hjälper med alla praktiska ärenden vid en anhörigs bortgång.

Vår begravningsbyrå erbjuder stöd i er sorg. Via oss kan ni beställa både  kista och urna, gravsten samt begravningstransport. Vi erbjuder även hjälp med minnesstunder och med skötsel av övrigabegravningsärenden. Utöver Jakobstad täcker vårt serviceområde hela Finland och vid behov, även de andra nordiska länderna. Vi beaktar kundens önskemål och vänar om tystnadsplikten.

Ljus, bok och ros

Kistor

Ni kan välja en vacker, inhemsk och handgjord kista eller urna från vårt omfattande urval.

Begravningsbil på gården

Transport

Vi tar hand om begravningstransporter i hela Finland och vid behov även till andra nordiska länder.

blommor

Blommor

Berätta för oss hurdana blommor ni vill ha till kyrkan eller minnesstunden. Vår florist  arrangerar önskemålsenliga buketter och blomdekorationer för tillfället.

minnesstunder

Minnesstunder

Vi hjälper med all planering av minnesstunder.

Gravsten

Gravstenar

Via oss kan ni beställa gravsten med ingravering samt restaurering av gamla gravstenar.

Vita blommor och ett ljus

Skötsel av ärenden

Vi erbjuder även hjälp med juridiska ärenden, som bouppteckningar och skötsel av diverse officiella begravningsrelaterade ärenden.

Begravningsbyrå Marjamäki – Begravningstjänster sedan 1949

Vår begravningsbyrå har varit verksam sedan 1949. Den nuvarande företagaren, begravningsentreprenören Henry Marjamäki, har arbetat inom begravningsbranschen sedan 1977. Vår verksamhet präglas av lång erfarenhet av att möta människor i sorg.


Då sorgen är som störst, hjälper vi er med alla arrangemang.

Ta kontakt

Erfarenhet och högklassighet

Gravsten-ikon

70-års erfarenhet

Vi har många årtiondens erfarenhet inom branschen, vilket garanterar att vår service fungerar smidigt, flexibelt och taktfullt. Vi kan hjälpa er i alla frågor.

Kund-ikon

Pålitlig och kundorienterad service

Vi strävar efter att alla detaljer som har med begravningen att göra sköts så smidigt som möjligt för er. Ni kan lita på att vi betjänar er enligt era önskemål och att vi hjälper sakkunnigt och med förståelse i alla praktiska frågor.

Begravningstjänst-ikon

Omfattande begravningstjänst

Vi erbjuder omfattande tjänster för att underlätta er vardag mitt i sorgen. Alla arrangemang gällande begravningen och minnesstunden sköts via oss och våra pålitliga samarbetspartners, så att ni inte behöver göra arrangemang med många olika parter.

Ta kontakt

Vi erbjuder omfattande tjänster

Vi erbjuder hjälp med alla begravningsarrangemang. Vi hjälper med arrangemang av begravningar och minnesstunder. Utöver detta kan ni beställa kistor, urnor och transport samt gravstenar och ingraveringar via oss.

Vårt nära samarbete med florist och cateringtjänst möjliggör leverans av blommor, dekorationer och matservering till tillställningen. Vi hjälper er gärna även med bouppteckningen och andra aktuella juridiska ärenden som ni som anhöriga måst ta hand om. 

Läs mera om våra tjänster