Hautaustoimisto Marjamäki Pietarsaaressa – Saat kaikki hautauspalvelut meiltä

Ota yhteyttä

Olemme Pietarsaaressa jo vuodesta 1949 toiminut hautaustoimisto.

Hoidamme kaikki hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin liittyvät tehtävät luotettavasti ja asiantuntevasti. Vaikeina aikoina tarjoamme sinulle tarvitsemaasi tukea ja apua hautajaisten järjestämisen käytännön asioissa. 

Tutustu hautajaispalveluihimme ja ota yhteyttä.

Arkut ja uurnat

Saat tilattua kauttamme arkun tai uurnan hautajaisiin. Teemme yhteistyötä kotimaisen arkunvalmistaja SHT:n kanssa. Voit tutustua SHT:n valikoimaan heidän verkkosivuillansa, josta löydät kattavan valikoiman sekä puisia että verhoiltuja arkkuja sekä uurnia.
Kaikki SHT:n tuotteet valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja suurella ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Kuljetukset, arkkuunlaitto ja pukeminen

Järjestämme arkun kuljetuksen kaikkialle Suomeen sekä tarvittaessa myös muihin Pohjoismaihin. Palveluihimme kuuluu myös arkkuunlaitto ja pukeminen haluttaessa omiin vaatteisiin.

Muistotilaisuuden järjestäminen

Autamme kaikessa, mikä liittyy muistotilaisuuden järjestämiseen. Suosittelemme mielellämme esimerkiksi sopivia paikkoja ja tarjoiluja tilaisuuteen. Teemme myös yhteistyötä pitopalvelun ja floristin kanssa, joten pystymme järjestämään ruoat ja kahvitukset sekä kukkakoristeet arkulle, kirkkoon ja muistotilaisuuteen.

Jos kaipaat muistotilaisuuteen ohjelmaa, pystymme järjestämään esimerkiksi musiikkia, yksinlaulua sekä valokuvauksen. Olethan meihin yhteydessä, niin voimme yhdessä suunnitella toiveidenne mukaisen tilaisuuden.

Kukat ja koristelut

Saat kauttamme kukat ja kukkavihot arkulle ja muistotilaisuuteen. Kerro meille toiveesi kukista, ja floristimme toteuttaa tilauksen toiveidesi mukaan.

Hautakiven valitseminen

Hautakivet toimittaa yhteistyökumppanimme Kivilähde. Voit tutustua heidän sivuillaan kattavaan valikoiman erilaisia hautakiviä, jotka voit tilata meidän kauttamme. Pääset tästä linkistä Kivilähteen sivuille. 

Yhteistyökumppanimme kautta onnistuu myös hautakiven kaiverrukset, kultaukset sekä muut koriste-elementit. Jos haluat tilata kunnostuksen jo olemassa olevalle hautakivelle, sekin onnistuu.

Asiainhoito

Läheisen poismenoon liittyy paljon selvitettävää ja surun keskellä voikin olla hyvä idea hankkia apua virallisten asioiden hoitamiseen. Me autamme sopimuksen mukaan perunkirjoituksissa sekä muissa lakiasioissa. Hoidamme myös mahdollisia hautajaisiin liittyviä ilmoitusasioita, kuten yhteydenotot seurakuntaan, pappiin, kanttoriin, hautakonttoriin sekä muihin tarvittaviin tahoihin.

Hinnasto

Arkut alk.490 €
Kuljetukset alk.

250 €

Apumies90 €
Pukeminen omiin vaatteisiin120 €
Arkunkoristelu alk.75 €
Toimistokulut alk.120 €
Perunkirjoitus sopimuksen mukaan